Kumluca Sarıcasu Özel Eğitim Meslek Okulu

Belgegeçer : .
WEB https://saricasuozelegitimmem.meb.k12.tr
Adres : Sarıcasu Mah. Haci Hüseyinler sok. No 67/1 Kumluca/Antalya
VİZYON : İlköğretimlerini tamamlayan, genel ve mesleki ortaöğretim programlarına devam edemeyecek durumda olan, özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin temel yaşam becerilerini geliştirmek, topluma uyumlarını sağlamak, iş ve mesleğe yönelik bilgi ve beceriler kazandırmak.
MİSYON : Toplumumuzda var olan engelli bireylerimizi yok saymayarak, eğitimle hayatlarını değiştirip, meslek eğitimiyle de geleceklerini güzelleştirmek, ayrıca bu çocuklara sahip ailelerimizi anlamak, duygularına ortak olmak, yalnız olmadıklarını onlara göstermek.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis : Öğrencilerimiz Özel Eğitim Yönetmeliğine uygun şartlarda taşınmaktadır.
Ulaşım : Okulun 1 buçuk km. yakınına kadar şehir içi dolmuşlarla , ondan sonra yürüyerek okula ulaşım sağlanır, veya özel araba ile gidiş geliş yapılır.
Yerleşim Yeri : Sarıcasu Mahallesi, ilçemiz okullar bölgesine 1 km uzaklıkta
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kumluca merkezine uzaklık 7 km, Otogara uzaklık 8 km.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : RAM yönlendirmesi
Sportif Etkinlikler : Basketbol, Futbol, Voleybol, Badmington, Atletizm, Masa Tenisi, Dart vs.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2020 Erasmus+ KA102 Antalya'nın Gururu Özel Aşçılar Projemiz hibe desteği alarak 14-28 Kasım 2020'de İspanya'da öğrencilerimiz staj çalışması yapmışlardır.
Diğer Hususlar : Lojman yok, Öğretmen servisi yok, Yakın çevresinde kiralamaya uygun fazla ev bulunmuyor, kiralık ev için Kumluca merkez düşünülmez ise en yakın evler 2 km uzaklıkta. 2 km mesafedeki evler kira olarak Kumluca merkeze göre daha uygun, Kumluca merkezde evin yapılış yılına göre kiralar değişiklik gösteriyor.